Spa i Sverige

Lägg till nytt spa

Spa weekend
Spa i Sverige
Länkar från Spa-e-bra
Dagspa
Familjespa
Parspa
Spa
Spakryssning
Nya spa
Om oss

Fotvård
Handvård
Ansiktsbehandlingar
Ögonbehandling
Massage
Avslappningsmassage
Djupmassage
Hot Stone Massage
Floating
Body Scrub
Cellulitbehandling
Kurbad
Tångbad
Lerkur
Vaxning
Permanent hårborttagning
Make Up
Permanent Make Up

Stockholm

Spa i Stockholm

Malmö

Spa i Malmö

Göteborg

Spa i Göteborg


Spa i Sollefteå
Spa i Klippan
Spa i Härryda
Spa i Ljusdal
Spa i Mörbylånga
Spa i Stockholm
Spa i Sandviken
Spa i Skövde
Spa i Högsby
Spa i Vellinge
Spa i Älvdalen
Spa i Strängnäs
Spa i Södertälje
Spa i Älvkarleby
Spa i Sundsvall


Externa Länkar


Ansiktsbehandlingar

Ansiktbehandlingar är till för att ge en renare och friskare hud. Ofta märker man skillnad redan efter första behandlingen. För att få allra bästa resultat bör enklare behandlingar genomföras regelbundet.

Olika varianter

Precis som de flesta andra behandlingar finns det en uppsjö av olika ansikstbehandlingar. Det kan vara allt från klassisk behandling, endast rengöring både enkelt och på djupet. Man kan få ansiktslyft utan kniv, ögonbehandling eller helt enkelt bara fixa till ögonbrynen och ögonfransarna. Det är helt och hållet upp till vad man vill få ut av sin behandling. Givetvis ser behandlingarna olika ut beroende på vilket spa man går till och vem som utför behandlingen. Men de flesta är ganska flexibla och ger dig precis det du önskar.

Ansiktsbehandlingar syftar till hjälpa snabbt mot matt och livlös hy. Behandlingarna motverkar finnar, kvisslor och minsar rodnader. Massagen man får gör så att svullnaderna kring ögonen går ner och gör därmed ögonen vackrare. Här nedan förklarar vi några olika behandlingar, vad de går ut på osv.

Klassisk Ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling börjar ofta med att huden rengörs och därefter får man en peeling som ska avlägsna de döda hudcellerna. Hudterapeuten tar bort pormaskar och orenheter efter att ansiktet och huden har värmts upp med hjälp av ånga i cirka 10 minuter. Därefter brukar det ges en avslappnande massage av ansiktet, halsen och axlarna som lindrar eventuella spänningar och som ger dig massor med ny energi. Efter massagen brukar man få en ansiktsmask som passar ens egna behov och till sist en fuktcreme som hjälper huden att behålla sin lyster. Vill man kan man även under behandlingens gång många gånger få sina ögonbryn tillfixade.

Djuprengörande ansiktsbehandling

En djuprengörande ansiktsbehandling brukar gå till på samma sätt som en klassisk. Den största skillnaden är att terapeuten koncentrerar sig på att ta bort pormaskar och andra orenheter.

AHA-behandling/Acne-behandling

För de som har problem med acne eller ärrig hud, för de vars hud har tappat lystern eller blivit solskadad kan vissa spa erbjuda så kallade AHA-behandlingar. En AHA-behandling skalla förbättra hudens lyster, motverka oren hud och ha en sammandragande effekt på stora porer. Behandlingen skall även stärka collagenfibrerna och minska åldersfläckar, ärr och rynkor. En AHA-behandling brukar börjar med en rengöring av huden och därefter peeling med AHA-syra. Därtill kommer ånga och sedan eventuellt porrengöring. Behandlingen avslutas med välgörande ansisktmassage, ansiktsmask för dina egna behov samt en vårdande creme. För allra bästa resultat rekommenderas man att göra enstaka behandlingar eller som en kur med 4-10 behandlingar. Viktigt att tänka på är att man inte får utsätta huden för starkt solljus de närmaste 24 timmarna före behandlingen och även vara något försiktig efter behandlingen.

Stay Young - Ansiktslyft utan kniv med små elektriska impulser

Detta är en metod för dig som har börjat få slapp hud och ålderstecken i ansiktet och på halsen. Med hjälp av mikroström stretchars ansiktsmusklerna, musklerna och kollagenproduktionen aktiveras. En Stay Youngbehandling är väldigt behaglig, avslappnande och helt smärtfri. Den gör så att rynkorna blir mindre synbara, huden blir starkare och porerna blir mindre. Hudens kvalitet blir bättre och slappa muskler blir spänstigare. Behandlingen ökar även cirkulationen i ansiktet. Även påsar och mörka ringar kring ögonen minskar.

Senaste recensionerna.
BÄSTA BÄSTA BÄSTA BÄSTA....

Mer information om Janpen Thai Massage hittar du här: Janpen Thai Massage


Underbart! Jag unnar mig behandlingar på CITYSPA så ofta jag hinner och kan dvs ca 1 gång i månaden. Både min hud, kropp och jag strålar! En otroligt avkopplande stund där jag bara kan få pusta ut och bli ompysslad. Oslagbart! Karin L

Mer information om City Spa Davidshall hittar du här: City Spa Davidshall


bästa behandlingar och ödmjuka terapeuter

Mer information om Östermalms Hudvårdsklinik hittar du här: Östermalms Hudvårdsklinik


beställa en tid

Mer information om Spa Kliniken hittar du här: Spa Kliniken


Birgittas Spa-massage ligger i Ystad på Gjuterigatan 7 Hemsida: www.birgittasspa.se

Mer information om Birgittas Spa-massage hittar du här: Birgittas Spa-massage


Professionell service,oväntad bra resultat 10 niuans vitare tänder redan efter första behandlingen Julia

Mer information om Destress Spa I Lund hittar du här: Destress Spa I Lund


Eneklt och Supermysig miljö och Birgitta som har spa:t är så proffsig. Kan verkligen rekomnederas.

Mer information om Bw-massage-spa hittar du här: Bw-massage-spa


vad kostar tångbad

Mer information om Rankhyttans Spa-anläggning hittar du här: Rankhyttans Spa-anläggning


Många som skriver att det är den bästa massagen i Helsingborg. Själv så är jag inte riktigt såld på Siam Thaimassage. Massagen var väl helt Ok men det finns bättre i Helsingborg plus att det var ett rätt så högt pris med tanke på vad man fick. Men det är bara min åsikt

Mer information om Siam Thaimassage hittar du här: Siam Thaimassage


Absolut bästa Thaimassagen i Helsingborg (faktiskt bästa thaimassagen jag fått utanför Thailand!). Otroligt duktig och jag kommer hädanefter aldig gå någon annanstans. Rekomenderas verkligen varmt!

Mer information om Siam Thaimassage hittar du här: Siam Thaimassage