Ansiktbehandling & hudvård i närheteten av Bollnäs

Ansiktbehandling & hudvård i närheteten av Bollnäs

Vad roligt att ni har kommit hit till bloggen för att läsa det här inlägget. Den senaste tiden har flera hört av sig med frågor och funderingar och undrat om jag skulle kunna tipsa om någon salong som erbjuder ansiktsbehandlingar och hudvård i Bollnäs med omnejd. Det är verkligen bra att ni har kommit till mig med era frågor inom det här med hudvård i Bollnäs för jag har nämligen något att berätta som jag tror att ni kan ha glädje av. Ni vet ju förstås att jag bryr mig om mitt utseende, för många av mina inlägg handlar om skönhet så det är förstås ingen slump att ni väljer att vända er till mig för att få ett tips, och jag tänker att ni skulle kunna gå till en salong som heter Beneath your beauty. 

Jag har tidigare vänt mig till andra salonger, men så hörde jag att Beneath your beauty var en ny salong, och jag ville gärna gå dit för att se vad jag tyckte om den här salongen och det som de erbjuder inom hudvård, så jag bokade en ansiktsbehandling. Hon som har startat denna salong är under utbildning till hudterapeut och erbjuder behandlingar till reducerade priser, vilket passar mig bra då jag blivit arbetslös och har halverat min inkomst. Då gäller det att hålla hårt i plånboken, och ansiktsbehandlingen var verkligen inte dyr. Till och med jag hade råd! Jag är riktigt nöjd med denna salong och till er som sagt att ni ville ha min rekommendation på någon salong som erbjuder hudvård i Bollnäs med omnejd så ville jag få sagt till er att ni borde gå till Beneath your beauty. Ha nu en underbar dag! 


Kommentarer är stängda.