Äntligen massage i Fagersta

Äntligen massage i Fagersta

Hejsan på er mina fina följare

Snart är den här arbetsdagen klar och jag lyssnar på peppig musik i hörlurarna bara för att ha energi enda till klockan slår hemgång. Men idag har jag något härlig att se fram emot, jag ska nämligen på massage i Fagersta när jag slutat. Jag vet inte men ibland när man har något som man ser fram emot så tycker jag tiden går jättefort och ibland går det jättelångsamt. Idag har det gått ganska långsamt faktiskt, men ändå går ju dagen och man har gjort det man ska.

Det har varit en produktiv dag men jag känner att det sitter en del stress i kroppen så det ska bli väldigt skönt med massage. Jag har tänkt i flera veckors tid faktiskt att jag borde boka tid för massage men inte tagit tag i det. Förra veckan gick jag hem efter en dag på jobbet och bara lade mig i soffan, trött och öm i både axlar och nacke och då insåg jag att nu var det inget att vänta på längre. Så fick jag tid till idag så jag har sett fram emot detta i några dagar men egentligen längre än så. Men så får man ju påminna sig om att det är ingen annan som gör det åt en, det är du själv som ansvarar för din hälsa och ditt mående.

Massage är ju ett härligt och effektivt sätt att ta hand om sig tycker jag, och varje gång eller rättare sagt när jag väl bokar det så undrar jag varför jag inte gör det oftare. Jag kommer helt säkert tänka precis samma sak efter behandlingen idag så man kan ju hoppas att det är nu jag blir bättre på att boka massage mer regelbundet eftersom ju det gör så gott. Ha nu en fin eftermiddag och kväll kära ni.


Kommentarer är stängda.