Åsas hälsa och träning

Åsas hälsa och träning

Välkommen till ett inlägg om det här med personlig träning i Östersund! Bakgrunden till att jag skriver det här inlägget är den här! Först var det en massa god mat över julen och jag kan ju lugnt säga att jag frossade i mat för jag hade ju bestämt mig för att börja banta efter nyår. Jag hade de allra bästa intentionerna men det rann ut i sanden och nu några månader in på det nya året visade det sig när jag vägde mig att jag gått upp 12 kilo i vikt så jag behövde verkligen ta tag i situationen. Jag har nu kommit i gång med nya vanor men för att det verkligen ska fungera på sikt så har jag anlitat professionell hjälp genom företaget Åsas hälsa och träning, som erbjuder personlig träning i Östersund. Jag har nämligen en inneboende latmask inom mig så när jag har satt igång med träning tidigare i livet så har det runnit ut i sanden varje gång, och för att det inte skulle bli samma visa igen var det bästa jag kunde göra att vända mig till denna personliga tränare. Nu har jag inga ursäkter till att inte fortsätta med träningen och dessutom har jag för första gången i hela mitt liv upptäckt att det är roligt att träna eftersom upplägget är så bra, samt att det redan efter några veckors träning har gett resultat både på vågen och att jag har fått muskler. Jag har ökat mitt välmående och detta är någonting som jag vill att ni också ska göra. Jag tror att ni alla skulle ha nytta av att vända er till Åsas hälsa och träning om ni är intresserade av personlig träning i Östersund, men bor ni någon annanstans går det att få hjälp med personlig träning via distans, så Åsas hälsa och träning är verkligen för alla! 


Kommentarer är stängda.