J.L Friskvård

J.L Friskvård

Hej på er idag igen alla underbara läsare! Ni är riktigt varmt välkomna in till bloggen! Det är så roligt att få skriva till er och berätta om allt som händer i mitt liv. Det är många som har problem med spänningar och värk i kroppen och försöker hitta lösningar på dessa problem. Jag och flera av mina jobbarkompisar bland annat, och därför bestämde jag mig för att skriva om det som har fungerat för oss, nämligen massage. Vi går till ett företag som heter J.L Friskvård eftersom de har något så suveränt som företagsmassage i Östersund

 

Har ni inte en lika bra chef som vi, föreslår jag att ni tar upp med hen som bestämmer och talar om att det faktiskt finns möjlighet att göra avdrag i deklarationen, och att det därför är både en billig och hälsobefrämjande åtgärd att låta sina anställda gå på denna företagsmassage i Östersund. För er som inte bor i Östersund finns det givetvis möjlighet till att få företagsmassage egentligen var som helst i landet om man vänder sig till någon massör, men vi lyckliga själar i Östersund med omnejd som har upptäckt hur bra det är med J.L Friskvård, vi fortsätter förstås att gå just dit! Denna företagsmassage i Östersund är verkligen uppskattad för vi har ett rätt så tungt jobb på ett lager på ett byggvaruhus. Vi får gå dit en gång per månad och jag ser alltid till att få min massage på fredag eftermiddag, den sista varje månad. Vilket härligt avslut på arbetsveckan och eftersom lönen då också har kommit, brukar jag efteråt gå ut och unna mig en god middag på någon restaurang. Senast åt jag på en mycket bra restaurang jag vill rekommendera, så i mitt nästa inlägg skriver jag om det. 


Kommentarer är stängda.