Nails By Lissel

Nails By Lissel

Riktigt hjärtligt välkomna till bloggen ska ni vara alla mina grymma läsare. Jag har varit och gjort en nagelförlängning och jag blev riktigt nöjd. På grund av att jag blev så nöjd så bestämde jag mig för att skriva ett inlägg om det här så att ni som också vill göra en nagelförlängning i så fall ska veta om att det går att få riktigt bra hjälp när man går till ett företag som heter Nails By Lissel. Är det så att man vill få gjort en nagelförlängning i Borlänge med omnejd går det nog inte få bättre hjälp än vad man få när man går till Nails By Lissel. 

Jag var själv i en sits efter att jag flyttat till Borlänge som gjorde att jag inte kände till vart man kunde vända sig för att göra en nagelförlängning i Borlänge. Det var en på jobbet som en dag stämplade in med tjusiga naglar och så berättade hon att hon varit hos Nails By Lissel. Hon berättade att hon alltid går dit och hon trodde inget annat utan att även jag skulle bli nöjd om jag gick dit. Jag har fått naglar nu som jag tycker om och uppriktigt sagt var det hög tid för en nagelförlängning i Borlänge som jag flyttat till, eftersom jag inte gjort någon nagelförlängning på över ett år, då i den stad där jag bodde förut. Jag rekommenderar er att gå till Nails By Lissel eftersom jag blev så nöjd. Hon som gjorde denna nagelförlängning var duktig och erfaren och det är tydligen så att väldigt många har fått upp ögonen för detta företag. 


Kommentarer är stängda.