Spännande att testa yogamassage

Spännande att testa yogamassage

Hejsan på er

Senare denna veckan ska jag testa yogamassage för första gången vilket ska bli väldigt spännande. Jag har fått tips om att gå till en kvinna i Uppsala som erbjuder just yogamassage och det lät som att det är något som kan vara bra för mig. Det är visste en kombination av massage, andning och rörelser för att mjuka upp kroppen. För min egen del hoppas jag att det kan hjälpa till att släppa på en del stress och blockeringar i kroppen och att jag känner mig lugnare och mer balanserad efteråt.

Det var en vän till mig som testat det här och hon sa att hon gillade det väldigt mycket och eftersom vi två är ganska lika så trodde hon att jag också skulle tycka om det. Ni vet om man är en person som tänker och känner mycket, som oroar sig lite för mycket, då samlar man ofta på sig en del spänningar i kroppen som tillslut gör att man får både ont och blir trött. Jag har inte varit så bra på att ta hand om mig själv och min kropp det sista så det här är nog faktiskt på tiden, kanske det kan hjälpa mig att komma på bättre spår igen.

Man kan ju sällan göra en grej en gång som är bra för sin hälsa och tro att dess positiva effekter ska räcka hur länge som helst. Man behöver ju fylla på och göra bra saker regelbundet för att underhålla och förebygga. Vi får se om yogamassage är något jag kommer fortsätta med regelbundet eller hur det känns, men oavsett så tror jag att det hjälper mig som spark i baken att rå om mig själv bättre. Kanske detta även kan fungera för påminnelse till dig som läser att ta hand om dig bättre. Kram på er!


Kommentarer är stängda.