Studio 54 hjälpte mig med fillers i Karlskrona

Studio 54 hjälpte mig med fillers i Karlskrona

Under senare tid är det många som har kommit fram till mig och sagt att jag ser mycket gladare ut än på länge. Vad de inte vet är att jag har varit på en skönhetsklinik som heter Studio 54 och där fått hjälp med både botox och fillers i Karlskrona som har trollat bort bland annat en rynka i pannan ovanför ögonen, som gjorde att jag såg arg ut. 

Det är konstigt egentligen att man blir så bedömd utifrån sitt utseende, för folk trodde verkligen att jag var på dåligt humör med kort stubin, inget kunde vara mer fel. Jag kan rekommendera er som vill förbättra era utseenden att ni går till Studio 54, för på denna skönhetsklinik är det en legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionssköterska som utför dessa behandlingar inom botox och fillers i Karlskrona. Ska man göra sådana här behandlingar är det viktigt att personalen verkligen vet vad de gör, att de har utbildning och erfarenhet, och det har verkligen hon som driver Studio 54. Jag känner mig mer nöjd med mig själv sedan jag gjorde denna behandling, men trots allt så kommer väl den mesta skönheten inifrån. Därmed inte sagt att det är fel att bättra på sitt utseende om man önskar det. I mitt fall så märker jag att jag får ett annat bemötande nu mot tidigare, tänk vad avsaknaden av en rynka i pannan kan göra! Studio 54 passar bra för alla som är intresserade av botox och fillers i Karlskrona med omnejd. Nu får ni ha det riktigt bra, och om ni väljer att gå till Studio 54 får ni gärna komma tillbaka till bloggen och tala om för mig hur ni tyckte att det var. 


Kommentarer är stängda.