Fin i håret

Fin i håret

Äntligen är jag nöjd med min frisyr, och jag kan inte berömma nog den frisörsalong i Örebro som jag var hos igår! Så fort jag kom dit märkte jag att det var en högst professionell och trevlig personal. Den som gjorde frisyrändringen för mig tyckte till exempel mycket om djur och knep ur mig allt om mina husdjur, så jag vet nu utan tvekan att han har lätt att prata med sina kunder om allt möjligt, ja, det är ju som att gå till en psykolog när man går till frisören, och jag är ju själv en sådan där pratglad människa, så jag var verkligen i min naturliga miljö. Det här kanske låter en smula egocentriskt att tycka om sin frisör bara för att man är bekväm med honom och kan prata och skratta där på ett naturligt sätt men det spelar ingen roll om det är egoistiskt, för jag brydde mig inte ens om huruvida han visste vad jag hette eller inte (som vanligt) utan nöjde mig med att bara umgås och ha trevligt med honom.

Hur som helst skrattade jag så mycket när jag var där, och jag kan verkligen inget annat säga än att klippningen blev lika bra som vanligt och det är därför jag skriver ett inlägg, för att rekommendera denna frisörsalong till er, mina fina läsare i Örebro med omnejd!

Det är viktigt att man har en frisyr som man trivs med för har man inte det blir man alltid lite deprimerad och nedstämd, så jag är himmelskt glad att jag hittade denna frisörsalong som verkligen vet vad jag passar i för frisyr. Efter att ha betalat gick jag till ett café och tog en fika och unnade mig en gräddbakelse, det blev en riktigt bra dag på alla de sätt och vis! Tack för att ni läste!


Kommentarer är stängda.