Äntligen en fransförlängning som håller

Äntligen en fransförlängning som håller

Välkommen till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas ska kunna vara till hjälp, men jag tror det eftersom det är så många som säger att de vill göra en fransförlängning. Jag har varit på en salong och gjort en fransförlängning i Örnsköldsvik och jag tyckte att det var så bra hjälp jag fick när jag gick dit så därför vill jag givetvis berätta om denna salong som heter Cocitha Pour Elle för er. 

Jag har tidigare vänt mig till ett par andra salonger men blivit besviken då det var dålig kvalitet på de fransförlängningarna. Det såg bra ut i några dagar men redan inom en vecka började fransarna att ramla av och jag blev inte bemött på ett bra sätt när jag klagade. Jag har förstått att det inte alls är ovanligt att det är dålig kvalitet hos en del företag, men sådan tur att jag till sist fann Cocitha Pour Elle som är ett otroligt bra företag när det kommer till det här med fransar och fransförlängning i Örnsköldsvik. Det är volymfransar som det går att få hjälp med, och trots att det är över en månad sedan jag gjorde min fransförlängning håller sig resultatet lika bra. Jag tycker att jag vill dela med mig av det här företaget till er för det har trots allt varit en del diskussioner på nätet där det funnits en del frågor och funderingar hos vissa läsare om det här med vart man kan gå när man vill få hjälp inom fransförlängning i Örnsköldsvik. Jag tror att ni som går till Cocitha Pour Elle kommer att känna er lika nöjda som jag gör. Det går även att få hjälp inom naglar, men just det har jag inte haft något behov av ännu. 


Kommentarer är stängda.